Over Lammens

Mijn naam is Radboud Lammens en ik ben sinds 2004 motorrij-instructeur.

Hiervoor heb ik bij de Verkeersacademie in Nieuwegein mijn opleiding gevolgd.
Daarmee heb ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt!

Mijn streven is dat elke kandidaat een goede en veilige verkeersdeelnemer wordt! En ook dat deze na het behalen van het desbetreffende rijbewijs met een prettig gevoel aan de opleiding terugdenkt.

Aangezien ik een kwalitatief goede rijopleiding wil verzorgen, heb ik na het behalen van mijn instructeurspapieren voor de categorie A (motor) en B (auto), een aantal vervolgopleidingen gevolgd.

Bij de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) ben ik eerst KGI (KNMV Gediplomeerd Instructeur) geworden. Dit staat voor een stukje kwaliteit in de motorrijopleiding. Vervolgens ben ik RMT instructeur en inmiddels ook VRO docent geworden.

Als RMT instructeur verzorg ik regionale motorvaardigheidstrainingen, waarmee de deelnemer zijn/haar eigen vaardigheden verder kan ontwikkelen.

En als VRO docent verzorg ik voortgezette rijopleidingen vanuit de KNMV voor de bromfiets en motor. Daar valt bijvoorbeeld de motortraining Risico Herkennen onder, waarbij je je als motorrijder meer bewust gemaakt wordt van de risico’s die je onderweg tegenkomt. Wat resulteert in een veiliger weggebruiker. En dat is precies waar ik voor sta!

Daarnaast ben ik in het bezit van een OGS-bevoegdheid, waarmee ik les mag geven aan alle diensten, die met optische en geluidssignalen mogen rijden, zoals bijvoorbeeld politie, brandweer, ambulance.

  KNMV_KGI1