Bromfietsrijles

Haal nu in 1 dag je bromfietsrijbewijs (Rijbewijs AM) 
Het bromfiets/scooterexamen wordt op de openbare weg afgenomen. Instructeurs met een lesbevoegdheid A (motor) mogen bromfietspraktijklessen geven. De (motor)rij-instructeur mag aan maximaal 4 cursisten tegelijk lesgeven, indien er communicatieapparatuur wordt gebruikt. Deze cursisten moeten dan reeds geslaagd zijn voor het theorie-examen. De praktijktraining bestaat uit 4 uur. Afhankelijk van het  tijdstip van het praktijkexamen, is het dus mogelijk om de training en examen op een dag te doen.

Een totaal pakket kost € 425,00. Hier komen dan geen bijkomende kosten bij. Als je al zelf de theorie heb gehaald, dan zijn de kosten € 350,00.

Praktijkexamen
Het praktijkexamen duurt in totaal 45 minuten, waarvan minimaal 30 minuten rijtijd. Tijdens het onderdeel verkeersdeelneming wordt o.a. beoordeeld of de kandidaat het voertuig voldoende beheerst. Het praktijkexamen mag niet plaatsvinden op een snorfiets, maar na een geslaagd praktijkexamen mag je daar natuurlijk wel op rijden.

Het maakt niet uit of je op een automaat of een versnellingsbrommer/scooter afrijdt, je mag na het behalen van je rijbewijs AM kiezen op elke brommer/scooter je gaan rijden.

Na het behalen van het theorie-examen wordt er een afspraak gemaakt voor een proefles, zodat je weet wat de bedoeling is en er meteen antwoord gegeven kan worden op de vragen die je nog hebt.

Voordelen op een rij:

  1. Inclusief 1 compleet theoriepakket. (leerboek en examenvragen en een motivatieboek en 10 uur internettraining)
  2. Inclusief CBR theorie-examen (wordt meestal afgenomen in Amsterdam)
  3. Gebruik van spiksplinternieuwe scooters en kleding/helmen
  4. Inclusief proefles (indien gewenst door de kandidaat)
  5. Les van K.N.M.V.-gediplomeerde motorrij-instructeurs
  6. Inclusief CBR examen verkeersdeelneming
  7. Er wordt vertrokken vanaf onze rijschool op de Josephine Bakerstraat 53 1311 GC (Muziekwijk) in Almere Stad.
  8. Slagingspercentage staat nu op 98 procent.
    (zie routebeschrijving op de site)

 

 

 

Geslaagd!

Contact formulier: