Berg/Bochten training

 

We gaan Sauerland/Eiffel in waar een goed hotel geboekt is.

Beschikbare data:

21 tot en met 24 mei  2021

Vertrek is altijd om 10:00 uur vanuit Venlo, we rijden alleen de mooiste binnendoor wegen naar het hotel in Duitsland toe. Tijdens de rit wordt er regelmatig even gestopt voor overleg en de nodige eventuele uitleg. Het is natuurlijk geen rijles maar er zijn een aantal mooie haarspeldbochten waarin je een “oortje” in kunt krijgen. Zo kan de instructeur indien nodig of gewenst je de bocht door helpen. Wat ook vele leuk vinden is dat er regelmatig een stukje video opnamen gemaakt worden. Later in het hotel kan je dit terugzien.

Bij aankomst in ons verblijf kan men zich installeren op de kamer en ongeveer om 18:00 uur gaan we samen eten.

’s Avonds kan men genieten van een drankje en een hapje. Volgende dag wordt een lange mooie toer met de nodige haarspeldbochten hierin, een groot feest voor de motorrijder. Bij aankomst in het hotel staat het diner weer klaar en kan men de avond besteden zoals men zelf wil.

Zondag na het ontbijt gaan we de spullen weer inpakken en met een leuke leerzame afkicktoer weer richting Nederland. Hierna kan men zelf richting huis gaan of wie dat leuk vindt kan natuurlijk zelf er nog een dag aan vast plakken.

Na afloop ontvangt men een certificaat van deelname. Check bij je verzekering of je misschien korting krijgt op je premie. Wat we graag benadrukken is het motto dat alles mag en niets moet. Het is een training waarbij je misschien je rijstijl naar een ander level kunt krijgen, maar het doel is ook ontspanning en vooral genieten.

Kosten voor de drankjes en hapjes die men in het hotel of tussendoor gebruikt zijn voor eigen rekening, alsmede ook de brandstofkosten en de eventuele reparaties en/of verzekeringen. Dus de overnachtingen 2 x en 2 x ontbijt en 2 x diner zijn inbegrepen.

Voor meer info bel of mail gerust.

KLIK HIER OM U IN TE SCHRIJVEN

Tel 06-2412 6933 Radboud Lammens

 

 

 

Contact formulier: